dijous, 18 d’agost del 2011

Entrants: Tzatziki

- 2 iogurts (si són grecs millor)
- 1 cogombre
- 1 cullerada de suc de llimona
- 3 o 4 grans d'all (al gust)
- oli d'oliva
- sal

Peleu el cogombre i ratlleu-lo. Poseu-li força sal i deixeu-lo reposar fins que hagi tret tota l'aigua.
D'altra banda, peleu i trinxeu els alls.
Passada una estona exprimiu el cogombre ratllat amb les mans per treure-li l'excés d'aigua i poseu-lo dins d'un bol. Incorporeu l'all trinxat i els iogurts. Mescleu-ho tot.
Afegiu-hi la cullerada de suc de llimona i un bon raig d'oli. Mescleu-ho tot i poseu-ho una estona a la nevera.
Ja està llest per sucar-hi patates fregides o amanir una carn o una amanida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada