diumenge, 18 de setembre del 2011

Primers: Fideus Thai al wok

- fideus xinesos o tailandesos

- ceba

- carbassó

- pebrot vermell

- pebrot verd

- trompetes de la mort (o shitakes o qualsevol bolet); poden ser secs

- salsitxes

- salsa de soja

- sucre morè

- wasabi

- oli d'oliva

- 1 wok

Talleu totes les verdures a tires.

Tireu un rajolí petit d'oli al wok.

Saltegeu les salsitxes tallades a "daus". Retireu-les i guardeu-les.

Poseu a coure primer el pebrot vermell i verd a foc viu, perquè sinó les verdures queden com bullides.

Si els bolets són secs poseu-los amb remull. Si us n'heu oblidat de fer-ho amb temps, poseu-los en un cassó amb aigua freda i feu-los arrencar el bull.

Afegiu la ceba i el carbassó al wok.

En un bol o una tassa barregeu salsa de soja amb una culleradeta de sucre.

Quan la verdura és cuita, afegiu-hi les salsitxes cuites i la mescla de la salsa de soja. Deixeu-ho coure un minut o dos.

Finalment afegiu-hi una mica de pasta de wasabi, al gust.

Poseu a escalfar aigua per fer els fideus. Aquesta pasta de seguida és cuita, entre 2 i 4 minuts, necessita.

Barregeu-ho tot junt, perquè els fideus s'impregnin amb la salsa.


... i llest! que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada